Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Huurovereenkomst
Verhuurder, eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade aan zaken dan wel personen, van welke aard dan ook, tijdens of ten gevolge van het verblijf in Villa Casalot te Miami Playa.

Huurders dienen de gedragsregels, zoals die gelden in de wijk, juist na te leven. Bij ernstige misdraging hebben wij het recht om met onmiddellijke ingang het contract te beëindigen zonder teruggave van het reeds betaalde geld.

In de villa is roken niet toegestaan.

De garage is voor privé gebruik van de eigenaar. De oprit naar de garage kan afgesloten worden en biedt plaats aan een of twee auto’s

Men dient bij vertrek de villa bezemschoon achter te laten. Het vaatwerk schoon in de kast en het vuile wasgoed in de wasmand te deponeren.

1 Huisdier is toegestaan in overleg

Huurprijs is inclusief elektra/water tot max. € 25,00 per week komt u boven dit bedrag, dan verrekenen we dit met de borg.

Verhuur aan maximaal 6 personen + eventueel een baby. Het is niet toegestaan om de villa met meerdere personen te bewonen, dan het aantal dat vermeld staat in de reserveringsbevestiging of de huurovereenkomst.

Bij aankomst wordt er een paspoort ter inzage gevraagd.

Bij reservering dient u binnen 7 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging een aanbetaling van vijftig procent van de totale huurprijs te voldoen inclusief de eindschoonmaak. Het restant bedrag dient uiterlijk 6 weken voor aankomst op het vakantieadres bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van de verhuurder/eigenaar. Bij niet naleving hiervan loopt u het risico dat de reservering door ons geannuleerd of ontbonden wordt.

Bij het voldoen van de eerste verschuldigde huurbedrag dient u tevens een borgsom van € 250,00 te betalen. Mochten de kosten hoger uitvallen zullen deze op u verhaald worden. Na controle van de villa wordt bij geen gebreken de borgsom binnen een week na uw vakantie teruggestort op uw rekening.

In principe aankomst op zaterdag, aankomst op andere dagen alleen mogelijk in overleg.

Aankomst zaterdags na 15.00 uur. Vertrek zaterdags voor 10.00 uur.

Hoewel het geen voorwaarde is, raden wij u een annuleringsverzekering sterk aan.

De bevestiging van de boeking is bindend en bij een annulering zullen de volledige kosten van de kale huurprijs door de huurder voldaan moeten worden.

Uitzondering hierop is als de villa alsnog verhuurd wordt in de betreffende periode.

Groepen jongeren zijn uit gesloten om deze villa te huren.

Total Views: 792 ,